Wozniacki i firbenet redningsaktion

Hunden er som bekendt menneskets bedste ven, og mellem hunden Lisa og den danske tennisspiller Caroline Wozniacki er der et helt særligt bånd.

Det tidligere verdensetter besøgte onsdag et dyreinternat i den amerikanske by Miami, hvor hunden Lisas videre skæbne var usikker, og det fik straks Wozniacki til tasterne for at hjælpe den.

- Jeg besøgte det mest fantastiske internat i Miami og mødte den smukkeste, perfekte engel, der er på udkig efter et kærligt hjem, skriver Wozniacki om Lisa på sin Instagram-profil, hvor hun har delt et billede af hende og hunden.

Wozniacki beklager, at hun ikke selv har mulighed for at tage hunden med hjem grundet sin tenniskarriere og appellerer derfor til sine følgere, om der er nogen, der kan hjælpe den.

- Jeg ville virkelig ønske, jeg kunne tage Lisa med hjem, men med alle mine rejser og den travle kalender, jeg har, var det desværre ikke muligt, skriver den 24-årige danske tennisdarling videre og udtrykker bekymring over hundens skæbne, hvis den ikke får et nyt hjem snart.

- Det ville virkelig knuse mit hjerte, så jeg håber, at nogen måske har et kærligt hjem til hende, skriver Wozniacki, der giver kontaktoplysninger til internatet i Miami.

Se Wozniackis opslag her: http://instagram.com/p/v4qoW6EHwX/?modal=true

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip