Wozniacki inden Wimbledon: Batterierne er ladet op

Slutningen af maj var hård ved Caroline Wozniacki. Hendes forlovede Rory McIlroy gjorde pludseligt deres forhold forbi. Og få dage efter led den danske tennisstjerne et nederlag allerede i første runde af French Open.

Siden trak hun stikket ud og koblede helt af på en ferie i Miami, inden hun vendte hjem til Europa for at forberede sig på græssæsonen.

- Det var rart at komme lidt væk og slappe af og lade batterierne op. For bagefter at tage hjem for at træne en masse op til græssæsonen, som er en af årets sjove perioder, siger Caroline Wozniacki.

I opvarmningsturneringen i Eastbourne i denne uge viste hun positive takter og tabte i en tæt og lang semifinale til tyskeren Angelique Kerber, der ligger nummer ni på verdensranglisten.

Forinden slog hun blandt andre australieren Samantha Stosur og amerikaneren Sloane Stephens.

- Jeg følte, at jeg spillede godt, og jeg er tilfreds med mit spil i øjeblikket. Det var en god opvarmning i Eastbourne, og det at spille mod nogle af verdens bedste er helt sikkert en bonus, siger Wozniacki.

Nu glæder hun sig til at komme i gang med årets tredje grand slam-turnering.

- Jeg ser frem til at spille mandag. Alle er lidt spændte inden den første kamp ved Wimbledon. Det er en fornøjelse at spille her, siger hun.

Caroline Wozniacki indleder sit Wimbledon mod israelske Shahar Peer. Kampen i første runde er programsat som den fjerde på bane 12.

/ritzau/

 

Dagens Gossip