Wozniacki kæmper sig i semifinalen i Kina

Caroline Wozniacki startede skidt, men kom stærkt tilbage og er nu klar til semifinalen i WTA-turneringen Wuhan Open i Kina.

I torsdagens kvartfinale mod den schweiziske kvalifikationsspiler Timea Bacsinszky tabte danskeren ellers første sæt, men hun bevarede roen og kunne til sidst juble over en sejr med cifrene 4-6, 6-2 og 6-3.

Bacsinszky startede turneringen med en beskeden ranglisteplacering som nummer 61, men har vist flot spil undervejs og fortsatte de gode takter i første sæt.

Hun tvang Wozniacki til en række uprovokerede fejl og brød til 3-1. Selv om danskeren straks brød tilbage og midlertidigt så ud til at have tilkæmpet sig et overtag, tog outsideren første sæt med 6-4.

Men Caroline Wozniacki er midt i et stærkt efterår, og de seneste måneders resultater har givet hende så meget selvtillid, at hun ikke lader sig slå ud af lidt modgang.

Hun brød Bacsinszkys serv til 3-2 i andet sæt, og det hylede schweizeren så meget ud den, at Wozniacki let kunne cruise til sætsejr på 6-2.

Det blev mere jævnbyrdigt i tredje sæt, hvor de to spillere holdt deres serv til Wozniacki-føring 4-3. Men efter et par grove fejl af Bacsinszky kunne danskeren bryde til 5-3 og derfra serve sejren hjem.

I semifinalen venter karrierens første møde med den 20-årige canadier Eugenie Bouchard, der er verdens nummer ni. I den anden semifinale skal Tjekkiets Petra Kvitova op mod Elina Svitolina fra Ukraine.

/ritzau/

 

Dagens Gossip