Wozniacki kæmper sig i semifinalen i Kina

Caroline Wozniacki startede skidt, men kom stærkt tilbage og er nu klar til semifinalen i WTA-turneringen Wuhan Open i Kina.

I torsdagens kvartfinale mod den schweiziske kvalifikationsspiler Timea Bacsinszky tabte danskeren ellers første sæt, men hun bevarede roen og kunne til sidst juble over en sejr med cifrene 4-6, 6-2 og 6-3.

Bacsinszky startede turneringen med en beskeden ranglisteplacering som nummer 61, men har vist flot spil undervejs og fortsatte de gode takter i første sæt.

Hun tvang Wozniacki til en række uprovokerede fejl og brød til 3-1. Selv om danskeren straks brød tilbage og midlertidigt så ud til at have tilkæmpet sig et overtag, tog outsideren første sæt med 6-4.

Men Caroline Wozniacki er midt i et stærkt efterår, og de seneste måneders resultater har givet hende så meget selvtillid, at hun ikke lader sig slå ud af lidt modgang.

Hun brød Bacsinszkys serv til 3-2 i andet sæt, og det hylede schweizeren så meget ud den, at Wozniacki let kunne cruise til sætsejr på 6-2.

Det blev mere jævnbyrdigt i tredje sæt, hvor de to spillere holdt deres serv til Wozniacki-føring 4-3. Men efter et par grove fejl af Bacsinszky kunne danskeren bryde til 5-3 og derfra serve sejren hjem.

I semifinalen venter karrierens første møde med den 20-årige canadier Eugenie Bouchard, der er verdens nummer ni. I den anden semifinale skal Tjekkiets Petra Kvitova op mod Elina Svitolina fra Ukraine.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip