Wozniacki kan indlede mod US Open-vinder i Dubai

Der kan vente Caroline Wozniacki en svær opgave, når hun tager hul på den stærkt besatte WTA-turnering i Dubai i den kommende uge.

Som seedet tre i turneringen er danskeren oversidder i første runde, men i den anden kan hun ramle ind i en grand slam-vinder; Samantha Stosur, der vandt US Open i 2011.

Inden opgøret kan realiseres skal australieren dog første forbi en endnu ukendt kvalifikationsspiller i første runde.

Stosur er kendt som en spiller med store udsving i præstationerne, men hun har for vane at spille gode kampe mod danskeren.

Efter otte indbyrdes møder er stillingen 4-4, og Wozniacki har revanche til gode efter at have tabt den seneste kamp i to sæt sidste år i Beijing.

Hvis seedningerne ellers holder, har Wozniacki i 1/8-finalen udsigt til at møde franske Alizé Cornet og efterfølgende tyske Angelique Kerber i kvartfinalen.

Semifinalen kan blive et møde med den topseedede rumæner Simona Halep, der er seedet øverst i kraft af, at verdens to bedste spillere Serena Williams og Maria Sharapova ikke deltager.

Hovedturneringen i Dubai begynder søndag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip