Wozniacki klar til den ultimative test

På søndag går det løs for Caroline Wozniacki.

Der skal hun sammen med 50.000 andre løbere fra hele verden forsøge at tilbagelægge de godt 42 kilometer, når hun skal løbe rundt i New Yorks gader ved det traditionsrige New York Marathon.

Og selv om det er tennisstjernens første marathon, føler hun sig klar.

- I dag fik jeg mit startnummer, så det er snart tid! skriver den danske tennisspiller som tekst til et billede på Instagram, hvor hun står med sit startnummer. Til billedet skriver hun også hashtagget "bringiton", som kan oversættes til "kom bare an".

Wozniacki løber dog ikke kun den lange distance for sin egen skyld. Hun gør det nemlig også for velgørenhedsorganisationen Team for Kids, som hun allerede har indsamlet langt over 300.000 kroner til.

Team For Kids er en organisation, som arbejder for at give børn fri adgang til fysisk aktivitet. Særligt fokuserer de på overvægtige børn og børn i dårlig form.

- Jeg voksede op i en familie, hvor sport var en kæmpe del af vores liv, og jeg lærte som meget ung, hvor vigtigt det er at være aktiv. Jeg stræber efter at inspirere andre til også at være aktive. Derfor er det meget vigtigt for mig at løbe for Team for Kids, skriver danskeren på den fundraising-hjemmeside, hvor hun har indsamlet penge til børnene.

Newspaq

 

Dagens Gossip