Wozniacki kravler to skridt op ad verdensranglisten

admin

|

21/07/2014

Dagens topnyheder

Tennisspilleren Caroline Wozniacki er rykket tættere på verdensranglistens top 10 efter sejren ved WTA-turneringen i Istanbul søndag.

På den seneste liste WTA-liste tager den 24-årige dansker springet fra nummer 15 til nummer 13.

Hun overhaler dermed de to italienere Flavia Pennetta og Sara Errani, der dog er ganske få point efter danskeren.

Listen toppes fortsat af Serena Williams, der er langt foran konkurrenterne Li Na på andenpladsen og Simona Halep på tredjepladsen. Wimbledon-vinderen Petra Kvitova ligger nummer fire, mens Agnieszka Radwanska indtager den sidste plads i top fem.

Caroline Wozniacki vandt søndag finalen i Istanbul mod Roberta Vinci i overbevisende stil med cifrene 6-1, 6-1. Det var den første WTA-titel i år for den tidligere verdensetter og nummer 22 i hele karrieren.

- Jeg er glad for at have vundet min 22. WTA-titel. Det er en fantastisk følelse. Jeg er tilfreds med, hvordan finalen forløb, sagde Wozniacki søndag ifølge nyhedsbureauet AFP.

Vinci, der var andenseedet og ligger nummer 24 i verden, havde ellers tidligere i år vundet over Wozniacki, men det opgør blev spillet på grus. I Istanbul var underlaget hardcourt - Wozniackis yndlingsunderlag.

Wozniacki har nu vundet mindst en turnering om året siden 2008, hvor det blev til tre WTA-titler.

I 2010 og 2011 vandt Wozniacki seks WTA-turneringer, og det er det højeste antal, hun har vundet i løbet af en sæson. Det var også i den periode, at hun var oppe at ligge nummer et i verden.

De seneste par år har der været længere mellem titlerne, men hun vandt to turneringer i 2012 og en enkelt sidste år.

Turneringen i Tyrkiet er opvarmning inden årets sidste grand slam-turnering, US Open, som begynder 25. august.

/ritzau/