Wozniacki-modstander: Caroline er nok nummer et nu

Caroline Wozniackis stigende formkurve har gjort indtryk mange steder. Også hos italieneren Sara Errani, som danskeren møder i kvartfinalen i US Open i New York natten til onsdag dansk tid.

Sara Errani, som er seedet 13 i grand slam-turneringen, tre pladser under Caroline Wozniacki, er imponeret over danskeren lige nu.

- Caroline er meget solid. Hun har forbedret sin serv meget, men er generelt en komplet spiller. Når du kigger på formkurve, er nu nok nummer et på touren lige nu, siger Sara Errani til italienske medier, ifølge Ekstra Bladet.

Italieneren har før været i semifinalen i US Open, og hun mener, at hun har opskriften på at genere sin formstærke danske modstander.

- Jeg skal være meget aggressiv og holde hende langt nede bag baglinjen. Jeg er nødt til at styre kampen. Hun må ikke komme ind og gøre det, siger Errani.

Kvartfinalen mellem Caroline Wozniacki og Sara Errani er tirsdagens sidste kamp på Arthur Ashe Stadium. Kampen mellem Roger Federer og Robert Bautista begynder klokken et, natten til onsdag dansk tid, og Wozniackis kamp bliver spillet bagefter.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip