Wozniacki-modstander: Vi er totale modsætninger

Tennisspilleren Camila Giorgi er på flere måder sin helt egen. På banen har hun en helt kompromisløs tilgang, hvor hun går efter vindere, når den mindste mulighed opstår.

Den 23-årige italiener er også kendt for at have et iltert temperament. Under kampen mod Caroline Wozniacki i Eastbourne sidste år, hamrede hun en bold ud blandt publikum i et raseriudbrud.

Giorgi tabte kampen, men har ellers haft et god tag på danskeren, som hun har slået i to andre møder i New Haven og US Open i henholdsvis 2013 og 2014.

Det har været indbyrdes møder mellem to forskellige stilarter, da Wozniacki er kendt for en mere defensiv tilgang til spillet.

Det er sådan set det eneste, Giorgi har at sige om Wozniacki, inden de lørdag tørner sammen i Wimbledons tredje runde.

- Vi har helt forskellige spillestile. Vi er totale modsætninger, svarer Camila Giorgi på spørgsmålet om danskeren.

Alle uddybende spørgsmål om den kommende modstanderne preller af.

- Jeg ved ikke, om hendes stil passer godt til mig. Jeg tænker slet ikke på min modstander, men har kun fokus på mig selv og intet andet. Jeg spiller kampene, som jeg altid gør med fokus på mit eget spil, siger Giorgi.

Hun ligger aktuelt nummer 32 i verden, efter et par sæsoner med flere flotte top-10-skalpe. Ud over sejrene over Wozniacki har hun også slået topspillere som russeren Maria Sharapova og Agnieszka Radwanska fra Polen.

I dette års Wimbledon er hun ligesom Wozniacki kommet i gennem de to første runder uden at afgive sæt.

Spiltidspunktet for lørdagens møde er endnu ikke annonceret.

/ritzau/

Dagens Gossip