Wozniacki om optur: Det er en spændende tid

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki var nede og vende som nummer 18 i verden tilbage i marts, men nu er hun på vej tilbage til top-10.

Mandag avancerede hun til 12.-pladsen efter endnu en god turnering i Toronto, hvor hun var bare to partier fra at slå verdens nummer et, Serena Williams, i kvartfinalen.

Ligeledes mandag fik hun så en god begyndelse på den stærkt besatte turnering i Cincinnati med en sikker sejr over Magdalena Rybarikova.

Det var Wozniackis 15. sejr ud af de seneste 18 mulige, og hendes formkurve virker stødt opadgående. Blandt andet vandt hun i juli en hardcourt-turnering i Istanbul.

- Jeg er, hvor jeg skal være i øjeblikket. Både mentalt og fysisk på banen. Det er en spændende tid, siger Caroline Wozniacki ifølge The Sport Review.

Hun har for vane at toppe i den amerikanske hardcourt-sæson, der kulminerer med US Open i New York. Her var hun i finalen i 2009.

- Jeg har arbejdet virkelig hårdt, og jeg kan virkelig godt lide denne del af sæsonen. Jeg elsker at spille på græs, og jeg elsker US Open-serien. US Open er også den grand slam-turnering, jeg har gjort det bedst i.

- Det er helt sikkert en del af sæsonen, hvor jeg spiller godt, og det hjalp på selvtilliden at vinde i Istanbul, siger Wozniacki.

Natten mellem tirsdag og onsdag dansk tid spiller hun anden runde ved turneringen i Cincinnati.

Modstanderen er kineseren Shuai Zhang, der rangerer som nummer 31 i verden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip