Wozniacki om venindekamp: Det betyder intet på banen

24-årige Caroline Wozniacki og den et år ældre Victoria Azarenka har tidligere spillet double sammen, og de to er i dag fortsat veninder.

Venskabet får dog ingen betydning oppe i hovedet på den danske tennisstjerne, når hun torsdag formiddag dansk tid står over for hviderusseren i anden runde af Australian Open.

- Det betyder ikke noget. Det er ligegyldigt, hvem der står ovre på den anden side af banen. Man spiller, som man gør, og der er stadig knyttede næver, når man vinder en bold. Det er vores job, og vi er begge konkurrencemennesker, siger Caroline Wozniacki.

Situationen er da heller ikke helt ny for danskeren, der blandt andet i sidste års finale af US Open mødte sin gode amerikanske veninde, verdensetteren Serena Williams.

Wozniacki påpeger, at konkurrenterne i kvindetennis kender hinanden personligt på kryds og tværs.

- En del af os, der rejser rundt og spiller turneringer, spillede også mod hinanden, da vi var juniorer. Vi har konkurreret og spillet mod hinanden hele vejen op gennem rækkerne, fortæller Caroline Wozniacki.

Caroline Wozniacki er seedet som nummer otte i Australian Open. Victoria Azarenka har ikke fordel af at være seedet, efter at hun sidste år gled gevaldigt ned af ranglisten på grund af skader.

Med to tidligere triumfer ved Australian Open betragtes Azarenka dog som outsider i årets turnering.

/ritzau/

 

Dagens Gossip