Wozniacki: Privatliv har intet med min tennis at gøre

Da Caroline Wozniacki og golfspilleren Rory McIlroy dannede par, blev de af kritikere beskyldt for ikke at levere tilstrækkeligt gode resultater.

Efter bruddet i maj vandt Rory McIlroy BMW PGA Championship kort efter, og nu er Caroline Wozniacki klar til anden uge af en grand slam-turnering for første gang siden januar 2013.

Den enkle forklaring er, at forholdet gik ud over deres respektive karrierer. Men den køber Caroline Wozniacki ikke.

På fredagens pressemøde efter sejren i Wimbledons tredje runde blev danskerens smilende ansigt pludselig stramt, da en journalist formede et spørgsmål som en sandhed.

- I de gode gamle dage kom du altid frem til 1/8-finalen, og derefter har du været nede i et par år. Du lader til at være bedre, når Rory ikke er der.

Det fik ingen rar velkomst af Wozniacki.

- Er det et statement eller et spørgsmål. Jeg er ikke sikker, sagde danskeren, inden hun alligevel svarede.

- Mit privatliv har intet med min tennis at gøre. Når jeg befinder mig på banen, er der en gul bold, hvide linjer, og det handler om at spille bolden over nettet og inden for linjerne flere gange end din modstander, siger Wozniacki.

Hun kaldte det tilfældigheder, at det er i år og ikke et af de seneste år, at hun er nået til uge to i Wimbledon.

- Sidste år gled jeg og kom til skade, og for to år siden tabte jeg en tæt kamp til Tamira Paszek, der lige havde vundet Eastbourne, så held spiller også ind. Men i år føler jeg mig godt tilpas.

Caroline Wozniacki er foreløbig klar til 1/8-finalen ved årets Wimbledon, hvor hun på mandag møder tjekken Barbora Zahlavova Strycova.

/ritzau/

 

Dagens Gossip