Wozniacki ramt af ny skade: Trækker sig fra kamp

admin

413 uger siden

|

21/07/2016

Dagens topnyheder

Caroline Wozniacki er færdig ved WTA-turneringen i Washington.

Den danske tennisspiller måtte tidligt torsdag morgen dansk tid opgive at fuldføre kampen mod Samantha Stosur på grund af smerter i sin venstre arm.

- Det er den ene ting efter den anden, siger en skuffet Wozniacki ifølge nyhedsbureauet AFP.

Først i slutningen af juni vendte hun tilbage til tennisbanerne, efter at være kommet sig efter en langvarig ankelskade.

Hun tilføjer, at hun efter nederlaget i første runde ved Wimbledon var begyndt at ramme bolden bedre, og det hele så igen lyst ud.

- Det er virkelig skuffende, konstaterer hun om sin nye skade.

Det er endnu uvist, om skaden kan bringe Wozniackis deltagelse i OL i Rio i august i farezonen. Her er den 26-årige verdensstjerne valgt som fanebærer for Danmark.

Hun oplyser, at næste skridt er at få den skadede arm undersøgt af en læge.

Wozniacki virkede ellers i hopla i sin kamp mod Stosur. Danskeren vandt første sæt mod verdensranglistens nummer 14 med 7-5 efter at have været bagud 3-5.

Ved stillingen 6-5 måtte hun dog kalde en timeout på grund af problemer med sin venstre arm, hvorefter hun sikrede sig sættet og dermed havde kurs mod kvartfinalerne.

Samantha Stosur havde netop brudt danskerens serv i andet sæt og bragt sig foran 4-3, da Wozniacki opgav at spille videre. På det tidspunkt havde spillerne været på banen i godt halvanden time.

/ritzau/