Wozniacki rykker igen frem på ranglisten

Caroline Wozniacki fortsætter sin seneste fremmarch på verdensranglisten efter en god uge i Cincinnati.

Den danske tennisspiller, som har været nummer et i verden, er nummer 11 på den liste, som WTA har offentliggjort mandag morgen.

Det er et hop på en enkelt plads i forhold til sidste uge, og en klar markering af, at hun har stoppet den nedadgående trend, som for kort tid siden havde hende nede som nummer 15.

Tendensen har Caroline Wozniacki selv stoppet ved at spille særdeles godt de seneste uger. I Cincinnati krævede det verdens nummer et Serena Williams for at stoppe danskeren. Det gjorde hun i semifinalen.

Forinden havde Wozniacki besejret to spillere fra verdensranglistens top-10. Da hun besejrede nummer syv Angelique Kerber, var det første gang i et år, at hun havde besejret en topspiller.

Og da hun i kvartfinalen sendte sin polske veninde Agnieszka Radwanska, der er nummer fem i verden, ud i mørket, var det første gang i mere end to år, at hun besejrede hende.

I den kommende uge venter turneringen i New Haven, som sidste optakt til US Open.

Der er i øvrigt ingen ændringer i toppen af kvindernes verdensrangliste, hvor Serena Williams fortsat er nummer et foran rumæneren Simona Halep og kineseren Li Na.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip