Wozniacki ser frem til nyt Premier League-koncept

Pausen mellem 2014- og 2015-sæsonen bliver kortere for en række af tennissportens største stjerner.

Et nyt koncept, International Premier Tennis League, bliver introduceret og afviklet fra 28. november til 13. december.

Fire værtsbyer med hver deres hold er en del af konceptet. Caroline Wozniacki stiller op for Dubai (Forenede Arabiske Emirater), mens de øvrige byer er Manila (Filippinerne), Mumbai (Indien) og Singapore.

Holdene består af både nuværende og tidligere topspillere.

- Det er et helt nyt koncept, og det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at fungere. Der er mange topspillere med, og det bliver godt at spille sæt mod de andre topspillere, siger Caroline Wozniacki.

- Jeg er blevet draftet, som det hedder, og jeg skal spille fem kampe; tre i Dubai og to udekampe, fortæller hun.

Ved hver kamp spilles der et sæt i hver af de fem rækker; herresingle, damesingle, herredouble, mixed doubles samt tidligere mestre. Det er op til hjemmeholdet at bestemme rækkefølgen.

Wozniacki er på hold med blandt andre Novak Djokovic og Martina Hingis. Manila-holdet tæller blandt andre Andy Murray og Victoria Azarenka.

Singapore har André Agassi og Serena Williams på holdet, mens Rafael Nadal og Pete Sampras er to af deltagerne for Mumbai.

I første omgang har Caroline Wozniacki dog fokus rettet mod Wimbledon, hvor hun mandag spiller 1/8-finale mod tjekken Barbora Zahlavova Strycova.

/ritzau/

 

Dagens Gossip