Wozniacki skærer ned for maraton-træning i titeljagt

Caroline Wozniacki er fuld af overskud i denne tid. Ud over at rejse fra turnering til turnering i den amerikanske hard court-sæson forbereder hun sig intenst til at deltage i New York Marathon 2. november.

Men med udsigt til at kunne nå langt ved årets sidste grand slam-turnering, US Open, har hun droslet ned for træningen for at være klar til kampene.

- Jeg har lidt dårlig samvittighed. Jeg har måttet skære ned på træningen og har ikke løbet så meget de seneste dage. Jeg har en rimelig stor turnering her, jeg gerne vil vinde, siger Wozniacki til US Opens hjemmeside.

- Det maraton ånder mig lidt i nakken, og jeg ved, det kræver megen forberedelse. Men jeg løb trods alt meget i kampen, så det må tælle for en hæderlig forberedelse.

- Efter turneringen bliver jeg i New York, hvor jeg vil løbe en del i Central Park, siger hun.

Efter søndagens fornemme sejr i tre sæt over russeren Maria Sharapova er Wozniacki klar til kvartfinalen, hvor hun er favorit mod italieneren Sara Errani.

Det står allerede klart, at hun i en eventuel semifinale kommer til at møde en useedet modstander. Men så langt kigger hun i vanlig stil ikke frem.

- Jeg ser aldrig så meget på lodtrækningen. Men nu er der ikke så mange tilbage, så jeg har et overblik over hvem, der er tilbage i min halvdel, og i første omgang gælder det Sara Errani, siger Wozniacki.

Hun skal løbe New York Marathon som ambassadør for New York Road Runners Team for Kids, som er en velgørende organisation.

/ritzau/

 

Dagens Gossip