Wozniacki skipper igen træning op til Wimbledon

28/06/2015 14:44

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Heller ikke søndag kommer Caroline Wozniacki til at træne på Wimbledon-anlægget forud for den traditionsrige grand slam-turnering i London.

Den danske tennisstjerne har ikke booket en træningstid, meddeler serviceafdelingen i pressecentret.

Det tyder altså på, at Wozniacki stadig har behov for hvile, efter at hun fredag måtte trække sig grundet rygproblemer kort inde i semifinalen i græsturneringen i Eastbourne.

Lørdag var danskeren som en af de få top-10-spillere ikke at finde på træningsbanerne, og det samme er tilfældet søndag.

Det er ellers kutyme for spillerne at træne i weekenden op til turneringen for at vænne sig til Wimbledons græs.

Men Wozniacki har prioriteret hvile og behandling af ryggen forud for turneringen.

Hun har dog stadig mulighed for at træne, inden hun skal i kamp. Turneringen begynder mandag, men efter al sandsynlighed skal hun først i kamp tirsdag.

Det er således traditionen, at kvindernes forsvarende mester - i år tjekken Petra Kvitova - åbner Centre Court tirsdag, og dermed kan det forventes, at hele hendes lodtrækningshalvdel spiller tirsdag.

Wozniacki befinder sig i samme halvdel som Kvitova - den nederste - og dermed ligger det til, at danskeren spiller sin første kamp på turneringens anden dag mod kineseren Zheng Saisai. Den forventer danskeren trods rygsmerterne at blive klar til.

Lørdag aften var Wozniacki til koncert i Hyde Park, hvor hun sammen med verdensetteren Serena Williams oplevede den amerikanske sangerinde Taylor Swift. Det må trods alt være et godt tegn.

/ritzau/