Wozniacki slår hviderussisk hardhitter i New York

Caroline Wozniacki fortsætter sit lovende spil ved US Open, hvor den tidligere verdensetter er klar til tredje runde.

Den danske tennisspiller slog onsdag hviderusseren Aliaksandra Sasnovich med 6-3 og 6-4.

Kvalifikationsspilleren, der blot rangerer som nummer 120 på verdensranglisten, gik uimponeret til værks mod den 10.-seedede dansker.

Den 20-årige hviderusser spillede med masser af kraft og turde slå efter linjerne, men Wozniacki var den mest snu af de to spillere.

Selv om Wozniacki blev udsat for et sandt bombardement, og til tider var hårdt presset, så servede og bevægede danskeren sig godt. Og da Wozniacki fik brudt Sasnovich' serv og bragt sig foran 3-1 i første sæt, så tippede det for alvor i danskerens retning.

Aliaksandra Sasnovich lod sig alligevel ikke knække og formåede også i andet sæt at sætte Wozniacki under et voldsomt pres.

Men danskeren fik sendt det meste retur og presset modstanderen til at lave nogle afgørende uprovokerede fejl.

Wozniacki udnyttede til sidst sin første matchbold, da hun sendte en superserv af sted.

I tredje runde venter den 18.-seedede tysker Andrea Petkovic, der slog Monica Puig fra Puerto Rico. Opgøret blev afgjort i tredje sæt i en tiebreak, hvor den tyske favorit viste sig som den stærkeste.

Caroline Wozniacki er svag favorit i den kommende kamp mod tyskeren, som danskeren har slået to gange i tre indbyrdes møder. I 2011 mødtes de i kvartfinalen ved US Open, hvor det blev til en dansk sejr på 6-1 og 7-6.

/ritzau/

 

Dagens Gossip