Wozniacki slider sig til sejr i Tokyo

Det er hverdag igen for Caroline Wozniacki. 11 dage efter hun spillede US Open-finale, leverede hun en svag og ujævn præstation i sin første kamp ved WTA-turneringen i Tokyo. Men det lykkedes dog at slide en arbejdssejr hjem til sidst.

Efter at have været oversidder i første runde vandt Caroline Wozniacki over australieren Jarmila Gajdosova, der rangerer som nummer 91 i verden. Cifrene lød 4-6, 7-5, 6-3.

Seks gange tidligere i karrieren - oftest helt ubesværet - har Wozniacki slået Gajdosova, men denne gang havde australieren i sinde at udfordre danskeren.

Gajdosova brød i første parti, og da Wozniacki svarede prompte tilbage, blev første sæt en helt lige affære.

Nøglepartiet kom ved 4-4 i danskerens serv. I et maratonparti brød Gajdosova på sin fjerde breakbold og servede efterfølgende sættet hjem rent til 6-4.

Hun var tilmed tæt på at få en drømmestart på andet sæt, men Wozniacki afværgede de tre breakbolde ved 0-40 og kom foran 1-0.

Det brugte danskeren som afsæt til at bryde selv til 2-0, efter hun havde vundet ni bolde på stribe. Men Gajdosova kom tilbage og gjorde sættet helt lige igen.

Mod slutningen svigtede hendes præcision dog, så Wozniacki kunne bryde sig til sætsejr på 7-5.

I tredje sæt fik Gajdosova en perfekt start med føring på 2-0, men derefter overtog danskeren kampen. Hendes fysik virkede bedre, og australierens fejlprocent steg. På pointtavlen vekslede Wozniacki 0-2 til 6-3 på sin første matchbold.

I turneringens kvartfinale fredag skal Wozniacki møde spanieren Carla Suárez Navarro, der ligger nummer 19 i verden.

Turneringen i Tokyo bruger Wozniacki ikke mindst til at samle point sammen til ranglisten for at kvalificere sig til sæsonfinalen i Singapore, hvor verdens otte bedste tørner sammen.

Aktuelt ligger hun nummer ni på den såkaldte "Road to Singapore"-liste.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip