Wozniacki spiller sig i tredje runde i Eastbourne

Caroline var tilbage på tennisbanen tirsdag, hvor hun på græs i WTA-turneringen Eastbourne spillede sig i tredje rundt ved at besejre Jarmila Gajdosova 7-6, 6-2.

Turneringen i Eastbourne fungerer som opvarmningsturnering til Wimbledon, der begynder i næste uge.

Jarmila Gajdosova, der ligger som nummer 58 på verdensranglisten, spillede godt og havde initiativet og overtaget i det meste af første sæt, og sætcifrene fortalte fint, hvordan kampen udviklede sig.

Gajdosova bragte sig foran 4-2 i sin serv efter 20 minutters spil, og Wozniacki fik generelt lov at arbejde for sagen.

Det var Caroline Wozniackis første kamp, siden hun for nylig blev sendt ud af French Open i anden runde. Danskeren lavede flere fejl i første sæt og havde det svært, når hun servede, selv om hun efter hårdt slid reducerede til 3-4.

Det lykkedes også Wozniacki at reducere til 4-5, hvorefter Gajdasova blot skulle serve første sæt hjem, men helt så nemt blev det ikke, da det gjaldt.

Nu var det Gajdasova, der lavede fejl, og Wozniacki, der igen sled sig igennem et parti og brød til stillingen 5-5. Og da sættet ved stillingen 6-6 skulle afgøres i tiebreak, var Wozniacki bedst.

Andet sæt blev anderledes godt for danskeren. Spillet flød bedre, og Woziacki havde bedre styr på sin serv.

Ved stillingen 4-1 lignede australieren ikke én, som troede på, at hun kunne vende situationen, og da Wozniacki brød til 5-2 kunne hun efterfølgende serve kampen hjem og tanke lidt selvtillid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip