Wozniacki stormer i årets første WTA-finale

Caroline Wozniacki er fortsat ubesejret i 2015, og den danske tennisstjerne er nu kun én sejr fra årets første WTA-triumf.

Med en sejr i tre sæt over Barbora Zahlavova Strycova er Wozniacki klar til finalen i turneringen i Auckland, New Zealand, men det krævede som ventet hårdt slid at få revanche for sidste års Wimbledon-nederlag mod samme modstander.

Kampen var præget af lange dueller mellem to spillere, der forsøgte at slide hinanden op og tvinge modstanderen til at lave fejl.

Det slap den tjekkiske spiller bedste fra i første sæt, som hun vandt 6-4, men herefter fik Wozniacki bedre fat og tiltvang sig i andet sæt et lille overtag i en fortsat meget tæt kamp.

Wozniacki tog andet sæt 6-3, og så skulle det hele afgøres i tredje sæt. Her blev danskerens servegennembrud ved stillingen 2-2 afgørende. De to spillere holdt nemlig derudover deres serv, og dermed kunne Wozniacki til sidst juble over en 6-4-sejr.

Det er første gang, Caroline Wozniacki når til slutkampen i Auckland Open, som også kaldes ASB Classics.

Med til historien hører dog, at hun ikke har deltaget i turneringen siden 2009, blandt andet fordi hun i de senere år har valgt at stille op i Brisbane International i Australien, der spilles samtidig.

I finalen venter amerikansk modstand i form af enten Laura Davis eller veteranen Venus Williams. De to mødes senere fredag formiddag i den anden semifinale.

Finalen spilles natten til lørdag dansk tid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip