Wozniacki taber klart til Venus Williams

Heller ikke i karrierens femte forsøg lykkedes det for Caroline Wozniacki at besejre Venus Williams. Efter tre sejre i Dubai i denne uge blev semifinalen mod amerikaneren endestationen.

Williams vandt 6-3, 6-2 efter en kamp, der dog var tættere, end cifrene umiddelbart antyder. Mange af partierne var lange og gik til 40-40, men som regel var amerikaneren bedst i de tætte situationer.

Den femdobbelte Wimbledon-vinder var ellers til at tale med i sine egne partier, men Wozniacki havde endnu sværere ved at sætte sig igennem i egen serv.

Danskeren blev brudt i kampens første parti, og da hun brød tilbage til 2-2, responderede Williams ved at bryde to gange til 5-2-føring. Wozniacki brød til 3-5, men tabte efterfølgende sættet efter et langt parti.

Det lod til at tage hårdt på Wozniacki. Hun tabte igen sit indledende serveparti i andet sæt, og Venus Williams udnyttede det til at bringe sig på 3-0.

Wozniacki havde en god chance for at spille sig tilbage i andet sæt, da hun spillede sig frem til tre breakbolde ved stillingen 2-4. Men Williams afværgede alle tre og bragte sig på 5-2. Efterfølgende brød hun igen til sætsejr 6-2.

Finalen i Dubai kan blive et rent familieanliggende, da Serena Williams senere fredag er favorit i den anden semifinale mod franskmanden Alize Cornet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip