Wozniacki tror på grusfremgang: Ny træner gør mig bedre

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki føler allerede, at hun har forbedret sig på grus efter kort tid med den tidligere spanske topspiller Arantxa Sanchez-Vicario som en del af sit træner-team.

Den 43-årige spanier er foreløbig hentet ind for at sikre Wozniacki succes i turneringerne til og med French Open.

- Jeg kan mærke, at jeg får nogle lidt andre grustræninger, siger Wozniacki til TV2 Sportens hjemmeside.

- Hun har nogle øvelser, som har lært mig at bevæge mig på gruset. Hun har lært mig nogle ting, som jeg kan bruge i pressede situationer på grusbanen, og hvad jeg skal gøre med bolden.

- Nogle gange skal jeg ikke forcere den, og andre gange skal jeg gå ind og presse den.

- Jeg synes, det er rart at få nogen tips hist og her. Det kan være små ting, der gør forskellen, siger den tidligere verdensetter.

Caroline Wozniacki har tidligere hentet en lang række mandlige trænere ind, men hver gang er samarbejdet hørt op efter kort tid. Gang på gang er hun vendt tilbage til at bruge sin far, Piotr.

Denne gang fornemmer Wozniacki, at hun har fået en træner, der forstår hende bedre.

- Det betyder rigtig meget, at hun er kvinde, fordi hun har spillet på Touren, og hun kender alle de andre piger på Touren.

- Og fordi hun er kvinde, så forstår hun det måske også lidt bedre end de mandlige. Hende og min far arbejder godt sammen, og det har givet mig nogle gode input fra dem begge, siger Wozniacki til TV2 Sportens hjemmeside.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip