Wozniacki uddeler æg og er videre i Wimbledon

30/06/2015 23:19

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Caroline Wozniacki er videre til anden runde i Wimbledon, men først skulle danskeren spilles varm.

Kineseren Zheng Saisai blev besejret i to sæt 7-5, 6-0.

Wozniacki havde godt tag i sine server, og i 76 procent af tilfældene fik hun sin førsteserv ind.

Efter en uskøn indledning stoppede Wozniacki også med at lave uprovokerede fejl, hvor det i alt blev til 11 i kampen. Til sammenligning lavede Saisai 30 uprovokerede fejl.

På resultattavlen kom kineseren, der er nummer 66 i verden, bedst fra start og bragte sig foran 4-1, mens Wozniackis spil haltede.

Danskeren fandt slet ikke sit spil i starten og overlod initiativet til modstanderen, der fik nemt ved at styre spillet og slog vinder på vinder.

Det er svært at sige, om det var nerver, men i så fald må Saisai have været lige så nervøs, idet det var hendes første optræden på Wimbledons Centre Court, efter kampen var blevet flyttet fra anlæggets bane 2.

Efterhånden som sættet skred frem fik Wozniacki bedre tag i kineseren og i Wimbledons græstæppe, og danskeren kæmpede sig stærkt tilbage i første sæt, som hun endte med at vinde med 7-5.

Wozniacki vandt sættets sidste fire partier, og Saisai virkede desillusioneret med en snert af gummiarm, efter hun missede den oplagte mulighed for at bringe sig foran mod verdens nummer fem.

I andet sæt gjorde Wozniacki rent bord og uddelte et såkaldt æg. Her havde Wozniacki meget bedre tag i spillet, og kineseren fik ikke et ben til jorden og tabte alle partier.

Sættet var undervejs afbrudt af behandling til Saisai, men hun spillede kampen til ende.

På sin tredje matchbold vandt Wozniacki kampen i Saisais serveparti.

Caroline Wozniackis modstander i anden runde bliver tjekken Denisa Allertova, der tirsdag aften slog landsmanden Katerina Siniakova i tre sæt.

/ritzau/