Wozniacki vil spille sig til en plads i sæsonfinalen

Caroline Wozniacki mener slet ikke, at hun er færdig med grand slam-finaler.

Men i første omgang handler det om at sikre en plads i sæsonfinalen WTA Finals, som spilles i Singapore senere på efteråret og har deltagelse af de otte bedste spillere i 2014.

Det siger hun ifølge nyhedsbureauet AFP i forbindelse med Pan Pacific Open i Tokyo mandag.

- Det er helt sikkert et stort mål for mig, siger den danske tennisspiller, som efter turneringen i Tokyo også regner med at spille i Wuhan, Beijing og måske Moskva inden den prestigefyldte sæsonfinale.

Caroline Wozniacki er tilbage som nummer ni i verden, ni pladser højere end da hun var længst nede i marts i år. Alligevel afviser hun, at hun skulle være vendt tilbage til verdenstoppen.

- Jeg har aldrig været helt væk. Jeg er sluttet i top-10 på verdensranglisten de seneste seks år i træk, siger hun.

- Jeg glæder mig til næste år. Det handler hele tiden om at blive bedre. At blive ved med at forbedre sig, og fremtiden ser god ud, fortsætter hun.

I denne sæson har fire forskellige spillere vundet de fire grand slam-turneringer. Det giver danskeren håb om, at hun også kan prøve at vinde en grand slam. Hun var tæt på, da hun nåede finalen i US Open i forrige weekend, hvor det blev til nederlag til Serena Williams.

- Jeg mødte Serena, som bare var bedre end mig på dagen. Jeg er bare nødt til at være glad for den måde det hele udviklede sig for mig, siger hun.

I Tokyo er Caroline Wozniacki andenseedet. Tyskeren Angelique Kerber er førsteseedet, og hun jagter også en plads i sæsonfinalen. Begge er oversiddere i første runde mandag.

/ritzau/

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip