Wozniackis næste udfordring foretrækker herretennis

Caroline Wozniacki har af gode grunde ikke det store kendskab til fredagens tredje runde-modstander i Wimbledon, Ana Konjuh. Kroaten er bare 16 år og deltager i Wimbledon for første gang.

Mere overraskende er det, at Ana Konjuh heller ikke kan præsentere den store viden om danskeren, der trods alt er tidligere verdensetter.

På pressemødet op til kampen sagde kroaten, at hun ikke har set en kamp med Wozniacki.

- Nej. Jeg ser ikke så megen pigetennis, jeg kan bedre lide herretennis. Da jeg var yngre, så jeg op til Kim Clijsters, hun var mit idol, men Caroline er også en af de bedste spillere, så jeg ser frem til at møde hende, siger Ana Konjuh.

Hun er lidt af en komet på kvindernes tour. I 2013 vandt hun juniorturneringen ved både Australian Open og US Open, men alligevel erklærer hun, at græsset er hendes favoritunderlag.

Hun har da også vist flotte evner på det grønne underlag hidtil i turneringen. I anden runde slog hun belgieren Yanina Wickmayer.

- Græs er mit favoritunderlag. Jeg kan ikke så godt lide lange dueller. Som juniorspiller havde jeg de bedste resultater på græs, og jeg håber, at det kan fortsætte som senior.

- Jeg spiller aggressivt, og jeg har en god serv, så det er en fordel. Jeg kan godt lide at spille hurtigt, og græsset giver spillet mere fart, siger Ana Konjuh, der ligger nummer 189 i verden.

Fredagens kamp bliver dagens første på bane tre. Den har kampstart klokken 12.30 dansk tid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip