X Factor-boss: Min søn skal være ballademager

Skrevet af admin

07/10/2014
Som far, så søn.Den musikalske spradebasse og X Factor-boss Simon Cowell vil gerne videreføre andet end sine gener til sin otte måneder gamle søn, Eric. Det er dog ikke manérer som at holde pænt på kniv og gaffel, den lille Eric skal flaskes op med. Det fortæller X Factor-bossen til tv-showet Lorraine ifølge Yahoo.- Jeg vil gerne have, at Eric skal være en rigtig lille ballademager, siger Cowell, der allerede har gjort sit for, at den lille dreng bliver opdraget i farmands ånd.- Jeg har allerede lært ham nogle frække tricks såsom at række tunge af andre, røber X Factor-opfinderen.Og der er en mening med den noget anderledes børneopdragelse, forklarer Cowell.- Jeg vil hellere have en ballademager som søn, for det er meget sjovere, mener den 54-årige talentspejder.Der er dog også en anden vigtig og mere sofistikeret ting, som Cowell håber, at junior får med fra ham:- Jeg vil gerne have, at han kommer til at tale med britisk accent. Det er meget vigtigt for mig, eftersom jeg er britisk. Det ville være ret underligt for en brite som mig at have et barn, der taler med amerikansk accent, siger han.Selvom musikmogulen er hård i filten på skærmen, har han været med til at lave børneprogrammet "Teletubbies". I øjeblikket er det dog forberedelserne til den kommende sæson af det britiske X Factor, der fylder Cowells kalender.Newspaq

Mest læste i dag

Som far, så søn.

Den musikalske spradebasse og X Factor-boss Simon Cowell vil gerne videreføre andet end sine gener til sin otte måneder gamle søn, Eric.

Det er dog ikke manérer som at holde pænt på kniv og gaffel, den lille Eric skal flaskes op med. Det fortæller X Factor-bossen til tv-showet Lorraine ifølge Yahoo.

- Jeg vil gerne have, at Eric skal være en rigtig lille ballademager, siger Cowell, der allerede har gjort sit for, at den lille dreng bliver opdraget i farmands ånd.

- Jeg har allerede lært ham nogle frække tricks såsom at række tunge af andre, røber X Factor-opfinderen.

Og der er en mening med den noget anderledes børneopdragelse, forklarer Cowell.

- Jeg vil hellere have en ballademager som søn, for det er meget sjovere, mener den 54-årige talentspejder.

Der er dog også en anden vigtig og mere sofistikeret ting, som Cowell håber, at junior får med fra ham:

- Jeg vil gerne have, at han kommer til at tale med britisk accent. Det er meget vigtigt for mig, eftersom jeg er britisk. Det ville være ret underligt for en brite som mig at have et barn, der taler med amerikansk accent, siger han.

Selvom musikmogulen er hård i filten på skærmen, har han været med til at lave børneprogrammet "Teletubbies". I øjeblikket er det dog forberedelserne til den kommende sæson af det britiske X Factor, der fylder Cowells kalender.

Newspaq