X Factor dommer rørt over fangave

12/06/2015 15:40

admin

Nyheder

Mest læste i dag

En guldhalskæde med et knækket hjerte og ordene: "Til Lina Rafn". Sådan en gave fik X Factor og Infernal-sangerinden foræret, efter at hun torsdag gav koncert på Sølunds musikfestival for udviklingshæmmede i skoven i Skanderborg.

- Dagens gave var fra Frede, som har været glad for mig i mange år, skrev den 41-årige popsangerinde på sin profil på det sociale billeddelingsmedie Instagram og viste stolt sin nye fangave frem.

Sølund musikfestival er verdens største musikfestival for udviklingshæmmede, som afvikles hvert år i juni måned. Musikfestivalen har i år kunnet fejre sit 30-års jubilæum med blandt andre kunstnere som TopGunn, Cityboys og ikke mindst Infernal med Lina Rafn i spidsen.

- Visionen med festivalen er at skabe kærlighed til alle. Der skal sættes fuld skrue på at være menneske, musikelsker og ven for udviklingshæmmede, fremgår det af festivalens officielle hjemmeside.

Og visionen er lykkedes - ikke mindst for Infernal-popprinsessen, som har gæstet scenen i skoven gentagne gange igennem sin karriere. 

- Intet sted er der ren kærlighed og ren besked, som du finder det her. Altid stof til eftertanke. Altid en oplevelse, fortæller Lina Rafn på sin Instagram-profil.

Se billedet af Lina Rafns fangave på Instagram her: https://instagram.com/p/3yTxsvNuuy/?taken-by=linarafn

/ritzau/FOKUS