X Factor-Jasmins far er eftersøgt for bestialsk mord

15-årige Jasmin har ikke set sin far, siden hun var en lille pige. Han er eftersøgt for mordet og parteringen af taxa-chaufføren Torben Vagn Knudsen 25. marts 2005. Det skriver Se og Hør.

Sudanesiske Ahmed Numan Isaac Rahma, bedre kendt som Jaguar, var den aften i byen med vennen Jared Heller, da de mødte Torben Vagn Knudsen på Andys Bar i København. De tre mænd gik sammen hjem til Jaguars lejlighed i Adelgade. Hvad der præcist foregik her, er fortsat usikkert.

Men dagen efter fandt forbipassende Torben Vagn Knudsens afskårne arme og ben i en container i Klerkegade. Endnu en dag gik, før en hundelufter fandt resten af liget i en gyde i Adelgade.

Læs også: X Factor-Sara knækkede: Indlagt i fem måneder

Jared Heller fik fire måneders fængsel for at hjælpe med at partere liget. Selve mordet mener man, at Jaguar stod bag, men han forsvandt, muligvis med hjælp og måske til hjemlandet Sudan. Han er fortsat efterlyst af Interpol.

Ifølge BT kom Jaguar til Danmark som 17-årig omrking 1994. Her mødte han en færøsk kvinde, og i 1998 blev de forældre til Jasmin. De boede sammen i Høje Gladsaxe indtil ca. 2004.

Læs også: X Factor-Lucy uden kontanthjælp: Nu donerer folk mad

Jasmin har ikke lyst til at udtale sig om sin far. Efter sin X Factor sejr sagde hun til BT:

- Jeg har ikke set min far i syv år. Vi har ingen kontakt. Han ved ikke, at jeg har vundet X Factor, og jeg kender ikke noget til hans liv.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip