X Factor Laura er skruk

- Jeg havde aldrig rigtig haft en seriøs kæreste, før Kenneth og jeg fandt sammen, siger 29-årige Laura Kjærgaard fra Vallensbæk, bedre kendt som hende, der blev nummer to dengang X Factor løber over skærmen for første gang.

Derfor skulle du have været med, da finalisterne fra X Factor spillede på Rådhuspladsen. Læs mere på  udeoghjemme.dk

Dengang var hun single, men for tre et halvt år siden mødte hun sin nuværende kæreste, og nu tænker hun på at få børn med ham:

- Jeg har altid sagt til mig selv, at jeg ikke skulle giftes og have børn. I dag tør jeg godt indrømme, at det også har været for at beskytte mig selv, at jeg har sagt det. Jeg havde jo ikke haft en rigtig kæreste, før jeg mødte Kenneth, så det har ikke været relevant for mig at tænke på børn. Og hvad nu, hvis jeg ikke fik en kæreste.

En glad moster

Lysten til at få børn er vokset i takt med, at Lauras søstre har fået børn:

- Begge mine søstre har fået tvillinger. Det har gjort et eller andet. Jeg elsker min rolle som moster – det er noget, jeg sætter en stor ære i. Jeg kan godt mærke, jeg er mere klar til at få børn nu, end jeg har været nogensinde.

Og det har da også tage lidt tid for sangerinden at nå dertil. Først skulle hun lige acceptere, at det var okay at have en kæreste og faktisk stole på ham.

Så kom det frem. Det mener Lina Rafn om  Blachmann. Læs mere på udeoghjemme.dk

- Det at skulle stole på en anden, det har altid været min store udfordring. Man er jo også nødt til at tilpasse sig, når man bliver to, der skal bo samme sted. Alle mine særheder kommer på prøve. Det har jeg måtte arbejde med, siger Laura.

Da X Faktor sluttede for Laura, havde hun brug for ro omkring sig, og noget af den ro har hun fundet gennem Kenneth.  Men også i arbejdslivet er det gået godt. Hun har i dag sine egne kor og sangelever, samtidig med at hun rejser rundt i Europa og underviser i gospelsang.

Og det er ikke det eneste, hun afholder også egne koncerter, laver teambuilding for virksomheder og afviser ikke, at hun en dag gerne vil udgive et album.

Af redaktionen, redigeret af Mette Skøtt, udeoghjemme.dk/NewsDesk  Aller Media.

 

Dagens Gossip