X Factor-par går fra hinanden

De imponerede dommerne og seerne med deres vellykkede musikalske samarbejde og strøg til tops i underholdningsshowet X Factor - som den første gruppe nogensinde. Men nu er det slut for duoen "Anthony Jasmin", som har valgt at gå fra hinanden.

- Vi er blevet gode venner, men har besluttet os for at gå hver vores musikalske veje. Vi skal færdiggøre skole og finde ud af, hvilken retning vi vil gå, både musikalsk og personligt, skriver de to sangere på deres fælles Facebook-side. 

De understreger, at venskabet er intakt, og at de ikke kan forestille sig, at de skulle stoppe med at tale sammen. Samtidig benytter de muligheden for at takke deres fans.

- Tusind tak for al den støtte, I har givet os. Det har været en sjov oplevelse, og vi har haft en fantastisk rejse, siden X Factor startede. Vi har vundet X Factor, vi har været i Hollywood, vi har ligget nummer et med "Do-Ya", vi har mødt en masse dejlige mennesker, vi har udgivet en EP og spillet en masse koncerter rundt omkring i hele landet. Det har været skidesjovt, skriver de på Facebook. 

Parret blev styret til tops af X Factor-veteranen Thomas Blachmann, som med duoen vandt sin første X Factor-finale.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip