X Factor-Pernille vil ikke være sexsymbol

Skrevet af admin

12/02/2014

Dagens topnyheder

Udstrålingen var noget af det første, dommerne lagde mærke til hos den 27-årige Pernille Nordtorp, der er en af de ni finalister i X Factor.

Mens dommeren Thomas Blachman har kaldt hende både "erotisk" og "en forfriskning", så er hendes mentor Remee dog meget opmærksom på det ikke er det sensuelle, der skal være i centrum, når sangerinden går på scenen fredag aften i X Factors første liveshow.

- Det er svært, for det ligger så naturligt til hende. Vi prøver i hvert fald ikke at skrue det op, siger Remee om sin finalist.

Sangerinden selv er også opmærksom på ikke at lade sin naturlige charme stjæle fokus fra sangtalentet.

- Jeg prøver at holde lidt igen med sexappealen, siger Pernille Nordtorp, der sammen med fem andre solister og tre grupper skal sangerinden kæmpe om titlen som X Factor-vinder 2014.

- Jeg har altid fået at vide, at jeg har en ret sensuel måde at gebærde mig på. Men jeg vil helst ikke have, at folk skal se mig og tænke, at jeg bruger min seksuelle udstråling bevidst til at føre mig frem på scenen, siger hun.

Den 27-årige sangfugl fra Vestjylland har alt nemlig for tit oplevet, at hendes umiddelbare facon bliver misforstået.

- Så bliver jeg ked af det, for det er ikke det, der er meningen. I virkeligheden er det bare fordi, jeg er et nærværende menneske. Jeg smiler til folk og kigger dem i øjnene, fortæller Pernille Nordtorp.

- Nogen opfatter mig som flirtende, og det er faktisk ikke min mening. Omvendt har jeg heller ikke lyst til at virke stiv, fordi jeg hele tiden skal tænke på ikke at virke udfordrende, siger hun.

Pernille Nordtorp skal i første liveshow synge nummeret "Blue Jeans" af Lana Del Rey.

X Factor sendes på DR1 fredag aften klokken 20.00.

Newspaq