X Factor-Sophia: Baraa skal have chancen

27/02/2015 23:42

admin

Nyheder
X Factor-feltet er usædvanligt stærkt i år, og det stod ekstra klart, da to af favoritterne, 15-årige Baraa Qadoura og 25-årige Sophia fredag aften røg i farezonen.Dommer Thomas Blachman valgte at sende Lina Rafns deltager Sophia hjem, og det fik både hende og hendes mentor til at bryde i gråd.Men alligevel er Sophia ganske afklaret. Hun kan nemlig godt forstå Blachmans beslutning.- Jeg vidste godt, at det ville blive min sidste optræden. Baraa skal have chancen, siger Sophia og uddyber:- Han er så ung og han har så meget potentiale. Han er ved at finde sig selv som kunstner, og det har jeg nok allerede gjort, siger hun og forklarer, at hun i højere grad har brugt X Factor som et springbræt til sin videre karriere.For dommer Thomas Blachman var det dog ikke en nem beslutning.- Det var max ubehageligt. Men jeg kan ikke sende en ung fyr hjem. Musikken er vigtigere for mig end konkurrencen, siger Blachman, der afviser, at det var et strategisk valg at sende Sophia hjem. Der er nu seks deltagere tilbage i konkurrencen.Newspaq

Mest læste i dag

X Factor-feltet er usædvanligt stærkt i år, og det stod ekstra klart, da to af favoritterne, 15-årige Baraa Qadoura og 25-årige Sophia fredag aften røg i farezonen.

Dommer Thomas Blachman valgte at sende Lina Rafns deltager Sophia hjem, og det fik både hende og hendes mentor til at bryde i gråd.

Men alligevel er Sophia ganske afklaret. Hun kan nemlig godt forstå Blachmans beslutning.

- Jeg vidste godt, at det ville blive min sidste optræden. Baraa skal have chancen, siger Sophia og uddyber:

- Han er så ung og han har så meget potentiale. Han er ved at finde sig selv som kunstner, og det har jeg nok allerede gjort, siger hun og forklarer, at hun i højere grad har brugt X Factor som et springbræt til sin videre karriere.

For dommer Thomas Blachman var det dog ikke en nem beslutning.

- Det var max ubehageligt. Men jeg kan ikke sende en ung fyr hjem. Musikken er vigtigere for mig end konkurrencen, siger Blachman, der afviser, at det var et strategisk valg at sende Sophia hjem.

Der er nu seks deltagere tilbage i konkurrencen.

Newspaq