X-Files kan være på vej tilbage til tv med en ny sæson

Det tyder på, at FBI-agenterne Mulder og Scully kan være på vej tilbage til tv-skærmen. Tv-produktionsselskabet FOX har bekræftet, at man forsøger at stable nye afsnit af den populære science fiction-serie, som begyndte i 1993 og sluttede i 2002.

Det skriver Consequenceofsound

Hvis det lykkedes, er seriens kendte hovedpersoner, David Duchovny og Gillian Anderson, og skaberen Chris Carter klar til at være med, fortæller FOX's direktør, Gary Newman.

Læs også: Agent Scully taler ud om lesbisk affære

- Det er sandt, at vi har haft nogle samtaler om X-Files. Vi er håbefulde og håber at kunne få X-Files tilbage på et tidspunkt, siger Gary Newman.  

En forhindring står dog i vejen indtil videre. Begge hovedpersonerne er nemlig travlt optaget med andre projekter for tiden - David Duchovny er med i en ny NBC-serie, og Gillian Anderson kan opleves i NBC's Hannibal, som også vises i Danmark.

Udover ni sæsoner af tv-serien blev det også til en X-Files-film i 1998 og en efterfølger ved navn "The X-Files: I want to believe" i 2008.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip