X-files-stjerne udgiver rockalbum

Skrevet af admin

01/04/2015
De fleste kender ham som casanovaen Hank Moody fra "Californication" eller som FBI-agenten Fox Mulder fra "X-Files".Men nu springer David Duchovny også ud som musiker. Den 54-årige skuespiller udgiver nemlig den 12. maj rockalbummet "Hell or Highwater".Det skriver Entertainment Weekly.- At lave det her album er på en måde en drøm, der går i opfyldelse. På den anden side har det aldrig rigtig været min drøm, og det er lidt chokerende for mig, at jeg har lavet alt det her musik, forklarer den populære Duchovny.Men selv om amerikaneren ikke altid har gået med drømmen om at udgive en rockplade, er han i den grad tilfreds med det endelige resultat.- Jeg føler virkelig, at de her sange udtrykker de mest ægte følelser, som jeg er i stand til at komme ud med. Jeg glæder mig rigtig meget til at dele pladen med jer alle sammen, siger han.Foruden debuten som rockmusiker er David Duchovny også snart aktuel i tv-serien "X-Files", der efter en pause på 13 år snart vender tilbage med seks nye afsnit.Hør en smagsprøve på Duchovnys musikalske talent her: https://www.youtube.com/watch?v=IHTvnedJoMgNewspaq

Dagens topnyheder

De fleste kender ham som casanovaen Hank Moody fra "Californication" eller som FBI-agenten Fox Mulder fra "X-Files".

Men nu springer David Duchovny også ud som musiker. Den 54-årige skuespiller udgiver nemlig den 12. maj rockalbummet "Hell or Highwater".

Det skriver Entertainment Weekly.

- At lave det her album er på en måde en drøm, der går i opfyldelse. På den anden side har det aldrig rigtig været min drøm, og det er lidt chokerende for mig, at jeg har lavet alt det her musik, forklarer den populære Duchovny.

Men selv om amerikaneren ikke altid har gået med drømmen om at udgive en rockplade, er han i den grad tilfreds med det endelige resultat.

- Jeg føler virkelig, at de her sange udtrykker de mest ægte følelser, som jeg er i stand til at komme ud med. Jeg glæder mig rigtig meget til at dele pladen med jer alle sammen, siger han.

Foruden debuten som rockmusiker er David Duchovny også snart aktuel i tv-serien "X-Files", der efter en pause på 13 år snart vender tilbage med seks nye afsnit.

Hør en smagsprøve på Duchovnys musikalske talent her: https://www.youtube.com/watch?v=IHTvnedJoMg

Newspaq