Yahya Hassan i blodigt drama: Jeg er blevet kørt ned med 60 kilometer i timen

- I går aftes troede jeg, at jeg skulle holde fest for de aarhusianske kvinder, men da jeg holder for rødt i krydset på Randersvej for at dreje mod byen, kommer en bil kørende mod ensretningen med kursen rettet mod mig. Den blokerer vejen foran mig, og tre "mænd" stiger ud med store ISIS-sabler og køller.

Sådan indleder den 20-årige digter og provokatør Yahya Hassan en dramatisk statusopdatering på Facebook, som er ledsaget af fem blodige billeder fra hospitalet, hvor han efterfølgende modtog behandling.

Ifølge Yahya Hassan smed han sin motorcykel fra sig på Randersvej i Aarhus for at flygte fra mændene. Han vurderede, at han kun kunne komme væk fra de truende personer ved at få hjælp af en forbipasserende bilist.

Derfor tog han den beslutning at gå direkte ud foran en bil. Han blev kørt over og lå fastklemt.

- Så tak for hjælpen og undskyld forskrækkelsen og ærligt, jeg vil sgu hellere mejes ned af et køretøj med en tilforladelig borger i, end jeg vil give jer håndlangere æren for noget. Så jeg blev mejet ned med 60 kilometer i timen, og røg ind under varevognen hvor jeg var fastklemt i nogle sekunder. Jeg lå med to tons på hovedet og følte at jeg kunne splatte ud når som helst, skriver Yahya Hassan.

- Jeg tænkte på de små børn under ruinerne i Mellemøsten, mens jeg lå der forsvarsløs.

Læs også: Efter skandaløst Yahya Hassan-interview: Folk er dybt bekymrede for hans velbefindende

Efter at være blevet befriet fra den noget trykkede situation, blev Hassan fragtet til hospitalet i en ambulance. I mellemtiden hukkede de tre mand angiveligt digterens Kawasaki-motorcykel.

Men aftenen var langt fra slut endnu.

- På skadestuen ville politiet have en blodprøve på mig, hvilket jeg nægter, fordi jeg opfatter mig selv som værende forurettet i den pågældende situation, og desuden har behov for behandling, inden Politiet skal snage i, om jeg har røget en joint for tre uger siden, eller kørt motorcykel uden kørekort.

- Jeg brændte af da en betjent på stedet begyndte at rykke i min brækkede arm og vride i mit brækkede kraveben, og blev så lagt i håndjern og kørt ned i detentionen, hvilket har forværret mine skader, men pyt nu med det. Da jeg blev løsladt tog jeg tilbage til skadestuen, og blev mødt af et personale, der aldrig havde set noget lignende.

Han afslutter den voldomme statusopdatering med en hilsen til sine 'fjender'.

- Jeg glæder mig til 2. halvleg. Der går nok noget tid, da jeg skal sidde på bænken og plejes og tale med mine træner det næste stykke tid, men jeg glæder mig til at komme tilbage på banen. Jeg kender udmærket gerningsmændenes ansigter, og jeg tror jeg stikker på den ene og på den anden måde. Og motorcyklen skal jeg nok få igen, med en dummebøde oveni, udstedt af Gadeministeriet. Nu vil jeg sove lidt.

Østjyllands Politi bekræfter over for Dagens.dk, at der skete et færdselsuheld på Randersvej 204 lørdag aften, og at en involveret person blev kørt på skadestuen til behandling. Vagtchefen kan ikke på nuværende tidspunkt be- eller afkræfte, at der er tale om Yahya Hassan.

Læs Yahya Hassans opslag i sin helhed herunder.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Siden nytårsaften er jeg blevet forsøgt myrdet tre gange. Et brandattentat og to knivattentater plus det løse. I går...

Opslået af Yahya Hassan på 13. marts 2016

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip