”Yahya Hassan ved, hvor der handles med små piger, men vil ikke sige det til politiet"

Sagde han lige det?

Sådan spurgte Facebook-brugeren og journalist Gretelise Holm tilsyneladende sig selv, da hun så den nye folketingskandidat for Nationalpartiet Yahya Hassans tale.

Se hele Gretelise Holms indlæg i galleriet nedenfor.

Læs også: Yahya Hassan ifører folketingskandidat naziuniform og kalder ham et højreorienteret svin

Talen, der varede en hel time, har været omtalt meget i medierne. På trods af, at mødet blev mandsopdækket af journalister og politibetjente, rynkede ingen tilsyneladende øjenbryn, da Yahya Hassan, der også er kendt digter, sagde følgende:

- Jeg er villig til at fortælle politiet, hvor hælernes kælderrum er, hvor der bliver solgt hash og våben og narko og små piger i Aarhus og omegn. Jeg er villig til at være stikker hos politiet med udgangspunkt i områderne inden for postdistrikterne 8210 og 8220, og jeg skal være den første til at udpege en håndfuld af mine egne fætre og folk i periferien af min familiekreds, såfremt skattevæsenet er villig til at krydsreferere billagsdanmark.

Passer det, at Yahya Hassan ved, hvor der handles små piger, skal han tvinges til at stå frem, mener Gretelise Holm nu. Hun lå syg med influenza, da hun så talen, som fik hende op af sygelejet og til tasterne:

- Jeg er i denne sammenhæng ret ligeglad med hash og narko, men folketingskandidaten må tvinges til at straks at oplyse, hvor handlen med de små piger foregår. Hellere i dag end i morgen. De piger har brug for øjeblikkelig hjælp, skriver hun på sin Facebook.

Læs også: Yahya Hassan anker til landsretten: Det er en tøsemandsdom

Nu diskuterer brugerne, hvad politikeren og digteren præcis mener med ordet “små piger"; en finurlig måde at omtale prostituerede på, ofre for pædofile eller en direkte løgn for at imponere. En forklaring, må der dog følge, synes der at være enighed om. Gretelise Holm uddyber:

- Jeg håber selvfølgelig, at Hassan bare er fuld af løgn for at imponere rakkerpakket.
 

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip