Ydmyg Mourinho: Chelsea er ikke CL-favorit

Chelsea-manager José Mourinho, der har for vane at føre sine hold langt i fodboldens Champions League, mener ikke umiddelbart, at hans nuværende mandskab står til at snuppe den prestigefyldte titel i denne omgang.

Det britiske hold har ellers allerede sikret sig avancement i turneringen forud for onsdagens kamp mod Steaua Bukarest i gruppespillet.

- Jeg mener ikke, at vores chancer for at vinde i denne sæson, som er min første efter at være kommet tilbage til Chelsea, er lige så gode som for andre klubber, siger José Mourinho ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Min analyse af situationen er, at vi ikke er favoritter til at tage titlen. Bayern München er favoritter - de har en utrolig stabilitet. Barcelona og Real Madrid har også klart potentiale i forhold til at vinde, lyder det fra portugiseren.

Chelsea er med ni point i spidsen for gruppe E og kan med en sejr over Steaua Bukarest med sikkerhed beholde den position inden knockout-fasen i foråret.

- Vi er sikre på at være blandt de sidste 16 hold, og hvis vi derfra kommer videre til kvartfinalerne, så har jeg altid sagt, at alle hold, der når så langt, har en chance for at vinde turneringen, siger José Mourinho.

Steaua Bukarest er uanset onsdagens resultat sikker på at slutte sidst i gruppen efter blot at have samlet tre point sammen i de fem første kampe. Men Chelsea-manageren forventer et intenst opgør mod sine rumænske "venner".

- De er gode venner, fordi de tog point fra Basel og Schalke (de resterende hold i gruppe E, red.), men for at være perfekte venner, skal de tabe til os, siger José Mourinho kækt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip