Youssef Toutouh fortsætter i Esbjerg fB

Youssuf Toutouh spiller også i forårssæsonen for Esbjerg fB. EfB Elite A/S har indgået en ny lejeaftale med FC København om den 20-årige offensivspiller, der kom til klubben i begyndelsen af september 2012 og debuterede i samme måned i den 3-0-sejr over OB, der gjorde en ende på EfB’s negative stime i Superligaen.

- Youssef er en spændende ung spiller, der har grebet chancen og er startet inde i 10 kampe i efterårssæsonen. Ud over hårdt arbejde og en god fysik kan han det ekstraordinære, der gør det svært for modstandere at læse hans spil. Vi glæder os til at fortsætte arbejdet med at udvikle ham. Han kan fortsat forbedre sig, først og fremmest ved som en af de fire offensive spillere at score flere mål, siger cheftræner Jess Thorup.

Youssef Toutouh, der har marokkanske forældre og er født i København, kom efter en fodboldopvækst i B 93 i 2008 til Hvidovre IF, hvor han i 2010-2011-sæsonen fik sit gennembrud på 1. divisionsholdet. Det banede i sommeren 2011 vejen for en treårig kontrakt med FC København, hvor han dog har fået begrænset spilletid.

Det har han fået en del af i EfB, hvor han har spillet 13 kampe og scoret et mål.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip