Youssef Toutouh fortsætter i Esbjerg fB

Youssuf Toutouh spiller også i forårssæsonen for Esbjerg fB. EfB Elite A/S har indgået en ny lejeaftale med FC København om den 20-årige offensivspiller, der kom til klubben i begyndelsen af september 2012 og debuterede i samme måned i den 3-0-sejr over OB, der gjorde en ende på EfB’s negative stime i Superligaen.

- Youssef er en spændende ung spiller, der har grebet chancen og er startet inde i 10 kampe i efterårssæsonen. Ud over hårdt arbejde og en god fysik kan han det ekstraordinære, der gør det svært for modstandere at læse hans spil. Vi glæder os til at fortsætte arbejdet med at udvikle ham. Han kan fortsat forbedre sig, først og fremmest ved som en af de fire offensive spillere at score flere mål, siger cheftræner Jess Thorup.

Youssef Toutouh, der har marokkanske forældre og er født i København, kom efter en fodboldopvækst i B 93 i 2008 til Hvidovre IF, hvor han i 2010-2011-sæsonen fik sit gennembrud på 1. divisionsholdet. Det banede i sommeren 2011 vejen for en treårig kontrakt med FC København, hvor han dog har fået begrænset spilletid.

Det har han fået en del af i EfB, hvor han har spillet 13 kampe og scoret et mål.

 

Dagens Gossip