YouTube holder prisfest med store stjerner

Den første udgave af YouTube Music Awards går over scenen i New York den 3. november og det bliver med deltagelse af kunstnere fra hele verden. De kommer dog til at medvirke på anderledes vilkår end normalt. Begivenheden er nemlig henlagt til en lagerbygning og transmitteres live på YouTube med skuespilleren og musikeren Jason Schwartzman som vært, men uden publikum på stedet.

Formålet med showet er at hædre både etablerede internationale kunstnere og nye navne, som er brudt igennem på sitet i det forløbne år.

Instruktøren Spike Jonze er kreativ chef bag prisfesten og forklarer, hvorfor et publikum er fravalgt: »I stedet for at få nogle bands til at optræde på en scene vælger vi et lager med en masse forskellige kulisser, hvor vi spiller levende musik aftenen igennem«, siger han til avisen Los Angeles Times og tilføjer: »Idéen er at samle en flok interessante kunstnere til en aften, der handler om at skabe noget«.

Nomineringerne til YouTube Music Awards offentliggøres den 17. oktober og derefter er det op til sitets brugere at udpege vinderne.

 

Dagens Gossip