Yussuf Poulsen får grønt lys til OL-deltagelse

admin

424 uger siden

|

23/05/2016

Dagens topnyheder

Danmarks U21-landstræner i fodbold, Niels Frederiksen, som til august skal styre det danske U23-landshold til OL i Rio, har fået en god nyhed.

RB Leipzig-angriberen Yussuf Poulsen har fået grønt lys af sin klub til at spille OL for Danmark.

Det meddeler Dansk Boldspil-Union (DBU) på sin hjemmeside.

For at angriberen ikke bliver slidt efter en lang sæson har DBU og Leipzig aftalt, at Yussuf Poulsen til gengæld melder fra til A-landsholdets tur til Japan i starten af juni, hvor der skal spilles to kampe i træningsturneringen Kirin Cup.

- Det bliver fantastisk at være en del af hele OL setuppet. Det er 20 år siden, at et dansk fodboldhold sidst var med, og det bliver en spændende turnering, hvor vi får chancen for at spille mod hold, som vi ellers ikke møder, siger den 21-årige angriber til dbu.dk.

- Så jeg glæder mig til det hele og tror, vi kan gøre en god figur i Brasilien.

- For mig er OL en "once in a lifetime"-oplevelse, og det kunne jeg ikke sige nej til, lyder det fra Yussuf Poulsen, som netop er rykket op i Bundesligaen med sin klub.

OL-landstræner Niels Frederiksen lægger da heller ikke skjul på, at han er meget glad for at kunne få den alsidige angriber med til Rio.

- Han er en A-landsholdsspiller og en rigtig dygtig angriber, som er en stor styrke for vores hold i Brasilien. Og så er det jo samtidig også en rigtig stor oplevelse for ham at være en del af OL, lyder det fra Niels Frederiksen til DBU's hjemmeside.

/ritzau/