Zanka: Dejligt at få Antonsson tilbage i FCK

Mathias "Zanka" Jørgensen og Mikael Antonsson udgjorde en solid defensiv duo i FC København, da klubben havde sin meget succesrige 2010/11-sæson, hvor klubben blandt andet gik videre fra gruppespillet i Champions League.

Efter at FCK mandag hentede Mikael Antonsson tilbage efter tre år hos Bologna, er duoen igen samlet.

Det glæder Mathias "Zanka" Jørgensen sig over.

- Jo flere gode spillere, vi har, jo bedre. Så det er utroligt dejligt, at "Anton" er kommet tilbage, siger "Zanka" til FCK's hjemmeside.

- Vi kender ham, han er en fantastisk fyr og en rigtig dygtig fodboldspiller. Nu har han haft en lang ferie, så han skal lige i gang, og så bliver han en rigtig god tilgang for holdet, siger han.

33-årige Mikael Antonsson rykkede i foråret ud af Serie A med Bologna, og FCK har sikret ham på en toårig kontrakt.

24-årige Mathias "Zanka" Jørgensen, der selv lige er vendt hjem efter et mislykket ophold hos hollandske PSV, ser mange gode kvaliteter hos svenskeren.

- Han er en rigtig stærk forsvarsspiller, som er hurtig og god med bolden. Han har altid en evne til at træffe den rigtige beslutning og lave den helt rigtige tackling i sidste sekund, siger "Zanka".

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip