Zanka om sin brøler: Jeg var ikke noget værd

Midterforsvareren Mathias "Zanka" Jørgensen kom til at spille en uheldig hovedrolle, da FC København onsdag tabte 0-4 på udebane til tyske Bayer Leverkusen i kvalifikationen til Champions League.

Efter godt et minuts spil ville "Zanka" trille bolden ud til højrebacken Tom Høgli. I stedet blev bolden opsnappet af Leverkusen, der bragte sig foran 1-0.

- Jeg vil gerne pege fingre af mig selv. Ikke af andre. Sådan en type er jeg ikke. Men jeg var ikke to potter pis værd, siger Mathias "Zanka" Jørgensen til 3+.

- Mange ting går galt. Det var bare ikke godt nok fra min side. Jeg er ikke tilfreds, siger midterforsvareren, der ikke helt kan forklare sin egen indsats.

- Nogle dage er man bare uheldig og er ikke dér, hvor man skal være. Så kommer en ulykke sjældent alene. Jeg er rigtig forbandet, og så er der ikke mere at sige, lyder det fra københavneren, der hentet hjem fra et ophold i PSV Eindhoven denne sommer.

Selv om det samlede 2-7-nederlag til Leverkusen over de to playoff-kampe tegner et dystert billede af FCK's hold, så køber "Zanka" ikke helt den præmis.

- Jeg skal passe på. Det er et rigtig godt fodboldhold, vi er oppe mod. Vi mangler det sidste gear til at spille mod et så godt hold, medgiver han.

FCK har nu tabt fire kampe i træk, hvis man medregner to nederlag i Superligaen til Hobro og FC Midtjylland. De fire nederlag giver ifølge Mathias "Zanka" Jørgensen heller ikke et sandfærdigt billede af FCK's niveau.

- I kan sige så mange ting. Man kan få det regnestykke til at se ud på mange måder alt efter, hvordan man vender og drejer det. Vi har også spillet træningskampe, siger "Zanka".

/ritzau/

 

Dagens Gossip