Zella troede hendes datter døde ved fødslen - nu mødes de efter 49 år

Skrevet af Laura Nygaard

12/04/2015

Mest læste i dag

Få timer efter hun havde født sin datter, fik Zella Jackson Price en nedslående nyhed: datteren havde desværre ikke overlevet fødslen.

Derfor kom det som en kæmpe overraskelse, da samme datter pludselig dukkede op foran moderens hoveddør 49 år senere. Lyslevende.

Læs også: Han bliver genforenet med noget, han mistede for 70 år siden - det bringer tårerne frem

Den både smukke og mystiske historie har sin begyndelse på Homer G. Phillips Hospital i St. Louis, USA, hvor Melanie Diane Gilmore bliver født - og af ukendte årsager bliver adopteret bort til en anden familie.

Men drømmen om at møde sin biologiske mor har altid eksisteret, og med hjælp fra sine to børn, finder hun frem til Zella Jackson Price via internettet.

Og hun bliver DNA-testet med positivt resultat.

- Der er intet større. Der er intet større end dette. Intet, fortæller den i dag 76-årige mor til Fox2news.

Læs også: TV2-vært genforenet med sin kidnappede hund: Hentede Coco i park i nat efter tip

- Gud har givet mig alt det, djævelen tog fra mig. Jeg får det tilbage. Jeg får min baby tilbage, siger Zella Jackson Price, der føler, hun har et ar efter de mange års adskillelse, men er taknemmelig for at have fået en chance til.

Lige nu nyder familien hinandens selskab og prøver at lære hinanden at kende og indhente de mange år, men inden længe vil de gå igang med en undersøgelse, der skal klarlægge, hvad der gik galt for 49 år siden.

Se en video med det følelsesladede første møde her:

76-årige Zella Jackson Price er desuden kendt som en dygtig gospelsangerinde. Hør en af hendes indspilninger her:

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler: