Zenia Stampe på Facebook: Dansk Folkeparti skubber danskere ud i hjemløshed

En statusopdatering fra sangeren Richard Ragnwald skabte forleden voldsom debat. Han mente nemlig, at de danske hjemløse blev overset til fordel for mennesker i nød andre steder.

Det har nu fået folketingsmedlem Zenia Stampe fra Radikale til tasterne. Et opslag på Facebook fra hendes hånd er blevet liket over 4.000 gange og delt af næsten 1000.

Hun skriver:

Det ser ud som om, at vi får brug for Richard Ragnvalds hjemløse-indsamling. Og det kan vi takke hans venner i Dansk...

Posted by Zenia Stampe on Tuesday, February 9, 2016

Det er der mange, der er enige med hende i.

- Det kan simpelthen ikke være rimeligt. At DF går til valg på at ville beskytte de svageste i samfundet. Efter valget, nægter de at tá det fulde ansvar for alle de mandater de har "snydt" sig til. Med den undskyldning at de mener de får mere indflydelse, ved at stå på sidelinien. Nu står de uden for regeringen, og ligger gladeligt stemmer til alt den politik, der går stik imod de holdninger de brystede sig af at ha under valget, skriver Jimmi Grevelund.

Der er dog også dem, der mener, at Zenia Stampe glemmer, da hendes parti var i regering.

Læs også: Richard Ragnvald: “Er ved at brække mig over at høre om flygtninge, vi skal hjælpe”

- Gode ræsonnementer, meeenn.... Zenia's hukommelse synes hårdt ramt. Hendes beskrivelse indrammer med stor præcision, SR-regeringens systematiske slagtning af dem der har mindst, til fordel for bl.a top- og selskabsskattelettelser, lyder det fra Kenneth Frandsen.

Deltag i debatten i kommentarfeltet herunder.

Følg Dagens Politik for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip