Zidan: Jeg skal ikke i fængsel

Mohamed Zidan skal ikke i fængsel alligevel.

Fodboldspilleren, som i en årrække var en stjerne i FC Midtjylland og en profil i Bundesligaen i Tyskland, blev torsdag idømt seks års fængsel i sit hjemland Egypten for at have betalt med dækningsløse checks.

Men fredag fortæller han selv i en pressemeddelelse, at der var tale om en misforståelse mellem ham og byggefirmaet. En misforståelse, som nu er afklaret, så retsafgørelsen er trukket tilbage.

- Sagen daterer sig tilbage til 2007, hvor jeg købte en villa i et nyt stort byggeprojekt i Egypten. Men grundet urolighederne i mit hjemland, blev boligen ikke færdigbygget og indflytningsklar til det lovede tidspunkt i 2010.

- Derfor stoppede jeg betalingerne til byggeriet, og det er så den sag, som uden mit vidende, nu er nået frem til retten. Den sag er nu ryddet af vejen, og i dag glæder jeg mig bare til at modtage det hus, jeg blev lovet i 2010, fortæller han.

Medier i både Danmark og Egypten skrev torsdag, at Mohamed Zidan ikke var til stede i retten, og at han formentlig opholdt sig i udlandet. Det giver han fredag også en forklaring på.

- Jeg lever i dag i Abu Dhabi med min kone og min søn og spiller i Bani Yas i den bedste liga i Forenede Arabiske Emirater.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip