Zidane bliver træner for Real Madrids reserver

Real Madrid meddelte onsdag, at klubbens hidtidige assistenttræner Zinedine Zidane fra den kommende sæson skal være træner for klubbens andethold, Castilla, som spiller i den tredjebedste spanske fodboldrække.

- Zizou, som var Carlo Ancelottis assistent på førsteholdet det seneste år, vil begynde et nyt kapitel i sin karriere i Real Madrid, skriver klubben i en pressemeddelelse.

42-årige Zidane havde en stor karriere som spiller, hvor han repræsenterede Cannes og Bordeaux i hjemlandet, italienske Juventus og fra 2001 til 2006 Real Madrid.

I 2006 indstillede han karrieren efter VM-finalen mod Italien i Tyskland. Zidanes sidste gerning på banen er uforglemmelig i VM-historien.

Franskmanden nikkede Marco Materazzi fra Italien en skalle og fik efterfølgende rødt kort. Italien endte med at vinde VM-finalen efter en straffesparkskonkurrence.

Zidane blev en legende, da han spillede en hovedrolle i Frankrigs VM-triumf på hjemmebane i 1998. Zidane scorede blandt andet to mål i 3-0-finalesejren over Brasilien.

For kort tid siden blev han rygtet til Bordeaux, som stod uden træner, men han endte med at blive i Real Madrid.

/ritzau/AFP

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip