Zimling om Hjulmand: Han står for attraktiv fodbold

Den danske landsholdsspiller Niki Zimling blev positivt overrasket, da han torsdag erfarede, at han fra den kommende sæson skal have dansk træner i tyske Mainz 05 i skikkelse af Kasper Hjulmand.

- Han står for noget af det fodbold, som jeg synes er attraktiv, og han er en type, som rigtig gerne vil spille fodbold, og det synes jeg er enormt glædeligt, siger Niki Zimling til bold.dk.

Midtbanespilleren har været imponeret over den kompromisløse stil, som Hjulmand har lagt for dagen som træner i FC Nordsjælland.

- Det bemærkelsesværdige var, at ligegyldigt hvem de mødte, om det var Champions League eller hvordan og hvorledes, så troede de på deres koncept, og de gennemførte det. Selvfølgelig tog man hensyn til modstanderen, men man troede på det, man selv lavede.

Niki Zimling har haft svært ved at spille sig fast ind i startopstillingen i den tyske klub, men han håber på bedre tider under Hjulmand.

- Jeg vil selv vurdere, at jeg har mine største styrker i netop den form for fodbold. Jeg håber, at han vil føre det videre, og at jeg så kan bevise, at jeg er værd at satse på, siger Zimling.

Kasper Hjulmand har skrevet en treårig kontakt med Mainz 05.

/ritzau/

 

Dagens Gossip