Zlatan åbner for ægteskab med Premier League-klub

Zlatan Ibrahimovic bekræftede søndag aften, at når kontrakten med Paris Saint-Germain i slutningen af juni udløber, så er han færdig med klubben og fransk fodbold.

Det fortalte den svenske landsholdsanfører forud for tirsdagens venskabskamp mod Tjekkiet i Stockholm.

- Når kontrakten løber ud, afslutter jeg fire fantastiske år i Paris, som det ser ud nu. Det er sandheden. Jeg kan ikke sige noget andet, for jeg kan ikke sidde her og lyve for jer, siger Ibrahimovic til svenske journalister ifølge TT.

Den 34-årige angriber fortalte også, at der er en fælles interesse for, at han skal fortsætte karrieren i Premier League.

- Der findes en interesse. Det kan jeg bekræfte. Siden får vi at se, hvad det fører til. Når alle kort ligger på bordet, må jeg tage stilling til, hvad der vil være bedst for mig.

- Vi skal se, hvem der vil mest på den anden side af bordet. Det er som et ægteskab. Det er to parter, som begge skal ville have hinanden lige meget og være glade, lyder det fra Ibrahimovic.

Der er spekuleret i, om svenskeren havner i Chelsea eller Arsenal, eller om det bliver Manchester United, hvor José Mourinho på rygtebasis står klar til at blive manager i stedet for Louis van Gaal.

- Jeg vil sige, at den engelske liga er den, som får mest opmærksomhed i hele verden. Det er engelsk ligafodbold, der snakkes mest om. Der hersker nok ingen tvivl om det, siger Ibrahimovic.

Ibrahimovic har vundet mesterskaber i fire forskellige europæiske lande. I Holland, Italien, Spanien og Frankrig.

/ritzau/

 

Dagens Gossip