Zlatan dropper sprøjten og holder ligapause

Den franske storklub Paris Saint-Germain er uden sin svenske stjerne Zlatan Ibrahimovic, når den onsdag møder oprykkeren Caen på udebane i den franske liga.

Svenskeren døjer med en hælskade, der nu kræver pause. Faktisk har den plaget ham siden kampen mod Rennes 13. september, men det forhindrede ham ikke i at spille hele kampen mod Lyon i weekenden.

- Jeg har været skadet i hælen siden Rennes-kampen. I kampen mod Lyon spillede jeg ved hjælp af sprøjter, siger Zlatan Ibrahimovic i sin app.

- Nu må jeg blive 100 procent klar for at spille mit spil, og derfor er jeg nødt til at stå over i onsdagens kamp. Så må vi, hvordan det ser ud inden weekendens kamp, tilføjer han.

Den 32-årige Ibrahimovic begynder at kunne mærke det kompakte kampprogram i sæsonens begyndelse, og træner Laurent Blanc erkender, at man må tage hensyn til stjernespilleren.

- Zlatan har en del problemer lige nu. Vores rolle er at hjælpe ham og give ham de bedste forudsætninger, siger Blanc.

Pariserne har dog stærkt brug for Ibrahimovic' offensive kvaliteter i denne periode, da holdet har haft svært ved at afgøre kampene.

Fire ud af seks ligakampe og åbningskampen i Champions League mod Ajax er sluttet uafgjort, men holdet er trods alt ubesejret og ligger nummer fem i den franske liga.

/ritzau/NTB

 

Dagens Gossip