Zlatan efter ny titel: Min bedste sæson nogensinde

Hvis man vil vinde et mesterskab, skal man hente Zlatan Ibrahimovic. Den svenske stjerne har været nærmest garant for nationale fodboldmesterskaber gennem hele karrieren.

Onsdag kunne han føje endnu en titel til den imponerende samling, da Paris Saint-Germain for andet år i træk vandt det franske mesterskab. Og det andet ud af lige så mange mulige med Ibrahimovic i truppen.

Det var svenskerens niende nationale mesterskab efter to med Ajax, tre med Inter, et med Barcelona, et med Milan og nu to med PSG. Faktisk har han været med til at vinde 11, men de to med Juventus i 2005 og 2006 er senere blevet annulleret grundet en bestikkelsessag i italiensk fodbold.

Det seneste mesterskab i rækken giver svenskeren store ord med på vejen.

- Det er nok min bedste sæson nogensinde, og jeg håber at kunne fortsætte på denne måde og udvikle mig. Selv om jeg bliver ældre. Jeg føler, at jeg bliver bedre for hver gang, jeg går på banen, siger Zlatan Ibrahimovic til Aftonbladet.

Han har døjet med en skade i den sidste del af sæsonen, men han fik comeback i den sidste halve time af onsdagens kamp, som blev tabt 1-2 hjemme til Rennes. Forinden havde Monaco snublet og sendt mesterskabet til Paris.

- Det var rart at komme tilbage, og jeg mærkede intet til skaden. Vi spillede ikke godt og har ikke gjort det i den sidste tid, men vi havde et forspring og vandt, lyder det fra Zlatan Ibrahimovic.

Han er godt på vej til at slutte øverst på topscorerlisten i den franske liga for andet år i træk. I denne sæson har han scoret 25 mål inden de to sidste spillerunder og har et forspring på ni mål til de næste på listen.

I sidste sæson scorede han 30 ligamål.

/ritzau/

 

Dagens Gossip